Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Ruud Gullit tipt Noa Lang voor het grote Oranje’

Ruud Gullit vindt het opvallend dat er niemand kijkt naar Noa Lang. De aanvaller doet het uitstekend bij Club Brugge maar het is alsof niemand dat wil zien.

In de studio bij Rondo komt Lang ter sprake. “Hij heeft iets ongelofelijks. Waarom kijkt niemand naar hem?”, vraagt Gullit zich hardop af. “Het lijkt wel of iedereen het niet wil zien. Hij laat het elke week zien, maar ik hoor hem nooit over het Nederlands elftal praten.”

Gullit vraagt zich af waarom Lang nog niet in beeld is bij Oranje. Marco van Basten stelt vervolgens dat het waarschijnlijk door de mentaliteit van de Club Brugge-aanvaller komt. “Mentaliteit?”, reageert Gullit. “De moeilijkste jongens waren in mijn tijd meestal juist goed.”

Lang is dit seizoen – net als in de vorige voetbaljaargang – van grote waarde voor Club Brugge. De 22-jarige linksbuiten is tot dusver goed voor drie goals en vier assists in de Belgische competitie.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.