Voetbal4u.com

Spanje ‘Ik zie Kylian Mbappé ook volgend jaar niet vertrekken’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Real Madrid trok de afgelopen transferperiode hard aan Kylian Mbappe maar de sterspeler van PSG bleef voor de club behouden. “Dat Mbappé uiteindelijk bleef, was de enige uitkomst die er had kunnen zijn”, stelde Leonardo tegenover Canal+, geciteerd door L’Équipe.

“We hebben er nooit aan gedacht om het allemaal zonder Kylian te doen. Het verhaal is bekend: we waren niet blij met het gedrag van Real Madrid. Om in de laatste week van de transferperiode de onderhandelingen te openen voor een van de beste spelers ter wereld…”

Real Madrid bood 170 miljoen euro – en volgens sommige bronnen zelfs nog meer – voor Mbappé, maar kreeg ‘nee’ te horen. “We waren duidelijk over het bod dat ze uitbrachten. Het was in onze ogen niet genoeg, minder dan wat wij voor hem betaald hebben. Wat hun laatste bod betreft, dat is bij ons nooit binnengekomen.”

De zorgen na de afgeketste transfer waren in Madrid niet bijzonder groot, omdat Mbappé nu volgend seizoen gratis op te pikken is. Als het aan Leonardo ligt, geldt dat echter niet. “Ik zie Kylian ook aan het einde van het seizoen niet vertrekken. De band tussen Mbappé en PSG is heel hecht. We denken niet aan alternatieven, ik denk niet dat iemand hier de toekomst zonder hem ziet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *