Voetbal4u.com

Eredivisie Steven Berghuis geeft Frank de Boer een trap na over EK

Steven Berghuis maakte woensdag zijn eerste goal voor Ajax in het met 1-5 gewonnen duel tegen Sporting Portugal. De voormalig Feyenoord-sterspeler bekleedde door de afwezigheid van Davy Klaassen de afgelopen twee wedstrijden de positie van aanvallende middenvelder.

Ook bij het Nederlands elftal kon hij onder leiding van Louis van Gaal op een basisplaats rekenen.

“Als ik buiten het elftal was gevallen, drie keer niet had gespeeld, had ik er nu wel anders voor gestaan”, stelt Berghuis in gesprek met
De Telegraaf. “Ik ben daarvoor op het EK weinig in actie gekomen, heb een andere voorbereiding dan normaal gehad en een late transfer gemaakt, waardoor er ook nog eens veel is gebeurd. Dat ging me niet in de koude kleren zitten.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.