Voetbal4u.com

Eredivisie Feyenoord kan Dessers voor kleine drie miljoen overnemen

Feyenoord zou spits Cyriel Dessers in de zomer voor een transfersom van 2,8 miljoen euro overnemen van KRC Genk. Dat schrijft het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt althans over de aanvaller, die in de absolute slotfase van de transferwindow werd gehaald.

De Rotterdammers moesten met een bijna lege beurs shoppen en kwamen na diverse opties te hebben afgestreept uit bij Dessers. Hoewel er veel cynisme hing rond zijn overgang, maakt de international van Nigeria vooralsnog geen slechte indruk.

Tegen PSV gaf hij zijn eerste assist en maakte hij zijn eerste doelpunt in dienst van Feyenoord, voor wie hij dinsdagavond tegen Maccabi Haifa zijn officiële debuut maakte. Mocht Feyenoord hem dus definitief willen binden, zal het flink de beurs moeten trekken. De 2,8 miljoen euro is overigens wel beduidend minder dan de vier die RC Genk in de zomer van 2020 overmaakte naar Heracles Almelo voor de spits.

De aanvaller ging trouwens wel over de tong na zijn assist en goal tegen PSV. De thuisfans waren woedend hoe hij dat vierde: stewards moesten de supporters tegenhouden om hem niet aan te vliegen. “Mijn shirtje ruikt naar bier, maar dat hoort erbij. Dat maakt de wedstrijd ook speciaal”, glimlachte Dessers tegenover ESPN, over de bekers bier die hij naar zijn hoofd kreeg. “Dit is een supermooi gevoel. Ik ben heel blij met mijn eerste doelpunt.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.