Voetbal4u.com

Duitsland Jurgen Ekkelenkamp noemt zijn debuut bij Hertha ’emotioneel’

Jurgen Ekkelenkamp heeft zijn debuut gemaakt voor Hertha BSC en noemde dit emotioneel. De aanvallende middenvelder betrad als invaller de lijnen tegen Greuther Fürth, waarna hij vrijwel direct scoorde.

Ekkelenkamp maakte zijn doelpunt door de bal uit een corner binnen te koppen. De oud-Ajacied dacht zelfs even nóg een keer te scoren, maar uiteindelijk kreeg verdediger Maximilian Bauer een eigen goal op zijn naam. Ekkelenkamp reageert na afloop van de wedstrijd bij de officiële kanalen van de Bundesliga op zijn debuut. “Het was erg emotioneel”, stelt de jeugdinternational.

Mede door de goal van Ekkelenkamp wist Hertha met 2-1 te winnen van Greuther Fürth. Daardoor bezet de ploeg uit de Duitse hoofdstad nu de negende plek in de Bundesliga.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.