Voetbal4u.com

Engeland Wie zijn de kanshebbers in de Premier League dit seizoen?

Het voetbal is maar op weinig plaatsen zo populair als in Engeland. En als er ergens veel geld in de competitie omgaat dan is het wel in de Engelse Premier League. Ook dit seizoen zal de strijd om de titel in de grootste en rijkste competitie van Europa weer losbarsten, met meerdere kanshebbers om aan het eind van het seizoen met de schaal in de handen te staan.

De Premier League is een perfecte competitie om op in te zetten, al is er ook geen competitie waar het zo moeilijk is om de winnaar van de duels te bepalen. Wil je meer weten over de kanshebbers voor de titel? Lees verder over het inzetten op wedstrijden in de Premier League.

De grootste kanshebbers op de titel zetten we hieronder op een rijtje:

Manchester City

De grootste kanshebber op de titel is Manchester City. De club van trainer Pep Guardiola werd afgelopen seizoen met overmacht kampioen van Engeland en zal dit seizoen opnieuw hoge ogen willen gooien. Zij zijn volgens de bookmakers dan ook weer de grote favoriet.

Er is echter een maar. De eigenaren van de club willen ook niets liever dan de Champions League winnen en daar zou dit seizoen weleens alles voor moeten wijken. Afgelopen jaar werd de finale van het miljardenbal gehaald, maar deze ging verloren tegen concurrent in Engeland Chelsea. Dit jaar zijn de Citizens dé favoriet voor het winnen van de cup met de grote oren. Gaat dit echter ten koste van de prestaties in de competitie?

Chelsea

Na Manchester City is Chelsea de tweede kanshebber voor de titel in de Premier League. Volgens de bookies hebben zij net wat minder kans dan de club uit Manchester, maar staan ze hoger aangeschreven dan Liverpool en United.

Afgelopen seizoen won Chelsea de Champions League en dit seizoen werd de selectie verder versterkt met de terugkeer van spits Romelu Lukaku. Aan de hand van de Belgische spits moet de Londense club de eerste titel sinds 2015 pakken. Na de winst in de Champions League van afgelopen jaar zal dit jaar de focus, in tegenstelling tot Manchester City, meer op de titel in de competitie liggen.

Liverpool

Na het mindere afgelopen jaar, wat niet los te zien is van de absentie van Virgil van Dijk, wil Liverpool dit jaar weer meestrijden om de knikkers. Met de terugkeer van Virgil van Dijk is Liverpool het seizoen in elk geval goed begonnen.

Volgens de bookmakers is de club uit de stad van de Beatles de derde kanshebber in de strijd om de titel. Na de zege in 2020, de eerste titel in 30 jaar tijd, wil Liverpool de droogte nu beperken tot slechts één seizoen.

Manchester United

Tenslotte United, de andere club uit Manchester. De laatste keer dat de Red Devils de titel wonnen was alweer in 2013. Het wordt dus de hoogste tijd voor nieuwe successen op Old Trafford.

Met de komst van Cristiano Ronaldo wil de club in elk geval alles op alles zetten om de titel te pakken en succes te boeken in de Champions League. Volgens de bookmakers zijn ze de vierde kanshebber in de rij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.