Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Lionel Messi walgde van situatie bij FC Barcelona’

Lionel Messi vertrok deze zomer bij FC Barcelona. Opvallend want de sterspeler was akkoord over een nieuw contract voor vijf jaar. Maar de daadwerkelijke handtekening werd nooit gezet. Volgens Engelse media kwam dat omdat Messi walgde van de situatie bij Barcelona.

Daardoor kreeg Koeman eigenlijk te maken met een ontevreden speler. Zowel in het voorseizoen op het eerste jaar bij de Catalanen als tijdens het voorgaande jaar liet Messi zich niet van zijn beste kant zien.

Koeman zou gesuggereerd hebben dat zijn mindere mate van professionaliteit ervoor zorgde dat de dicipline en de prestatiestandaard van de club naar beneden gingen. Ondanks de negatieve invloed gaf Koeman ook aan dat het “lastig is om een speler met zulke kwaliteiten te vervangen”.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.