Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Koeman speelt gelijk tegen Cadiz, maar mag toch blijven’

Ronald Koeman verloor onlangs met 0-3 van Bayern Munchen in de Champions League en die nederlaag was schrijnend. En gisterenavond kwam Barcelona niet verder dan een 0-0 gelijkspel op bezoek bij Cadiz waardoor de druk op zijn persoon nog verder toeneemt.

resident Joan Laporta probeerde de oefenmeester deze zomer al van zijn functie te zetten, maar het bleek te duur om Koeman te ontslaan. Daardoor besloot Laporta om met hem het seizoen in te gaan en de resultaten af te wachten. Aangezien de prestaties teleurstellend zijn, zou de president volgens de Spaanse media denken aan een ontslag.

Topman Ramon Planés, die als rechterhand van Laporta dient, liet in de
Spaanse pers echter weten nog altijd achter de Nederlander te staan. “Of Koeman zondag nog trainer is van Barcelona? Dat denk ik wel, ja. We moeten hem steunen. De ploeg heeft een keer drie punten nodig, voor het zelfvertrouwen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *