Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Volgende grootmacht voegt zich in de rij voor Antony’

Ajax-flitser Antony lijkt een een zeer zonnige toekomst tegemoet te gaan. Hij flaneert bij Ajax en staat ook in de belangstelling van diverse grootmachten. En nu is daar ook Chelsea bijgekomen.

In navolging van clubs zoals Real Madrid, FC Barcelona en Manchester City is nu ook Chelsea bij de club geïnteresseerden gekomen. De Engelse grootmacht is de afgelopen jaren zoals vanouds met miljoenen aan het smijten. Volgens Engelse media heeft clubeigenaar Roman Abramovitsj een zak met geld klaarliggen voor de debutant in de Braziliaanse selectie.

Antony heeft zelf nog geen uitspraken gedaan over zijn persoonlijke toekomst. De vleugelaanvaller ligt nog tot de zomer van 2025 vast in Amsterdam. Als één van de geïnteresseerde clubs ook daadwerkelijk op een bod overgaat, zal het diep in de buidel moeten tasten om een akkoord met Ajax te bereiken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.