Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Chelsea wil 119 miljoen euro betalen voor Matthijs de Ligt’

Het Engelse Chelsea wil van Matthijs de Ligt de duurste verdediger ooit maken. Ze zouden namelijk bereid zijn om 119 miljoen euro te betalen voor de mandekker van Juventus. Daarmee zou hij met afstand de duurste verdediger ooit worden. Momenteel is dat Harry Maguire, voor wie Leicester City liefst 87 miljoen euro ontving.

De Ligt zelf is de nummer twee van het klassement. In de zomer van 2019 maakte Juventus 85,5 miljoen euro over naar de bankrekening van Ajax, waar hij aanvoerder en sterkhouder was. Mogelijk maakt Juve dus nog forse winst op de verdediger. Niet alleen De Ligt wordt begeerd door een Premier League-club: Dejan Kulusevski staat volgens de Sunday Mirror op de lijst van Tottenham Hotspur.

De Ligt stond dit weekend negentig minuten in de basis tegen Sampdoria. Hij hielp zijn ploeg aan een zwaarbevochten 3-2 overwinning. De Ligt belandde twee weken geleden nog op de reservebank.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *