Voetbal4u.com

Ibrahim Afellay snapt niets van diss Ryan Babel

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

Ryan Babel heeft een nieuw rapnummer uitgebracht. En in de track wordt analist en voormalig voetballer Ibrahim Afellay aangepakt. In het programma Studio Voetbal heeft hij hier met stijgende verbazing op gereageerd.

Babel rapt in zijn nummer: “Bro, ik ken je niet van Barça, misschien meer van PSV. O, nu ben je analist? Hm, zo, zo… Hoorde in de wandelgangen je bent broke, (blut, red.) bro. Je roept dingen, je denkt niet meer aan de bro code. Maar ik snap het als je carrière doodloopt.”

Afellay: “Hoe ik ernaar heb geluisterd? Met verbazing, eigenlijk. Ik kan alleen maar positief over hem zijn. Ik heb hem alleen meegemaakt bij het Nederlands elftal, ik ken hem als een heel aardige jongen. Geen enkel slecht woord over hem.”

Theo Janssen is iets uitgesprokener over Babel: “Een redelijke speler die een heel mooie carrière heeft gehad. Daar moet je respect voor hebben, maar als voetballer was het geen geweldenaar. Ik hoop dat ik nu in zijn volgende rap kom, haha.” Is Afellay écht blut? “Hij heeft twee auto’s bij zich, de hele parkeerplaats staat vol met auto’s van Ibi.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *