Voetbal4u.com

Kuyt content met Feyenoord: ‘Arne Slot moet zo doorgaan’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Clubicoon Dirk Kuyt kijkt met een content oog naar hoe het gaat bij zijn club Feyenoord. Hij is dan ook van mening dat de Rotterdammers zich prima hebben versterkt deze zomer.

Met een nieuwe trainer, een aantal nieuwe spelers en ook een aantal ingepaste jonge spelers doet Feyenoord het tot nu toe heel erg goed”, stelt Kuyt in gesprek met Kelbet. Hij heeft hoge verwachtingen van zijn oude club. “Of ze opgewassen zijn tegen de brede selectie van Ajax is de vraag, maar als je kijkt naar de prestaties die ze tot nu toe geleverd hebben, is dat gewoon heel erg goed.”

Arne Slot heeft indruk gemaakt op de oud-voetballer “Ik hoop dat Feyenoord en Slot op deze voet doorgaan. Ik denk dat Feyenoord deze lijn vast kan houden”, beaamt de oud-international, die niet per se fan is van de Conference League waar Feyenoord in actief is. “De Conference League is leuk voor ploegen die niet gewend zijn om Europees voetbal te spelen, maar Nederland moet zoveel mogelijk ploegen in de Champions League hebben.”

Via de Conference League kan Nederland echter de coëfficiëntpunten behalen om meer afgevaardigde teams in de Champions League te krijgen, ziet ook Kuyt. “Dat is van cruciaal belang, ook voor de inkomsten die je daarmee genereert. De Conference League is ook voor Nederlandse ploegen die ambitie voor de toekomst hebben, zodat je wat gewenning aan Europees voetbal kan krijgen. Maar de echte inkomsten haal je uit de Champions League. Dat is waar Nederland zoveel mogelijk ploegen moet hebben”, besluit hij.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *