Voetbal4u.com

Eredivisie ‘FC Barcelona mengt zich alsnog in de strijd om Andre Onana’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

FC Barcelona wil proberen om Andre Onana aan het einde van het seizoen transfervrij over te nemen van Ajax. Hier maakt het medium El Mundo Deportivo melding van.

De Kameroense keeper heeft bij Ajax een verbintenis die aan het einde van het seizoen afloopt. Het betekent dat Barcelona hem vervolgens transfervrij van de Amsterdammers kan overnemen. Volgens het medium vindt Onana het een interessante optie om bij de Spanjaarden terug te keren, al wil hij dan wel weten hoe Barcelona naar de komende jaren kijkt.

Een terugkeer naar Barcelona zou markant zijn, want Ajax kreeg het in 2015 voor elkaar om hem voor een klein bedrag uit Catalonië op te pikken. Barcelona zou met een transfervrije Onana het omgekeerde doen. Overigens zijn Italiaanse media nog altijd ervan overtuigd dat de keeper aankomend seizoen de clubkleuren van Internazionale verdedigt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *