Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Noa Lang moet Club Brugge rond de 30 miljoen opleveren’

Noa Lang maakt furore bij Club Brugge en komt steeds meer op de radar te staan van de clubs uit de Europese top. De verwachting is dan ook dat hij de Belgische club veel geld gaat opleveren.

Ook La Gazzetta dello Sport bevestigt nu dat Lang op de radar van AC Milan staat. Vorige zomer mikte de Belgisch kampioen al op een transfersom van rond de 30 miljoen euro voor de aanvaller, maar die prijs is nu alleen maar gestegen.

Club zit immers in een zeer sterke onderhandelingspositie: Lang presteert sterk in de Champions League, werd recent voor het eerst geselecteerd voor Oranje, verlengde onlangs zijn contract én geniet bovendien ook nog interesse vanuit Engeland, van onder meer Arsenal. Al die factoren zorgen ervoor dat er volgens La Gazzetta inmiddels al zowat 40 miljoen nodig zal zijn om Lang binnen te halen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.