Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Louis van Gaal pakt vanavond uit met opvallende namen’

Vanavond speelt Oranje in de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar een uitwedstrijd tegen Letland. En de verwachting is dat bondscoach Louis van Gaal gaat uitpakken met een aantal opvallende namen in de opstelling. Dit weet de Telegraaf te melden.

De oefenmeester moet het stellen zonder Georginio Wijnaldum die een schorsing uitzit. Van Gaal kiest voor Guus Til als vervanger, waarmee hij een beloning krijgt voor zijn sterke optredens voor Feyenoord. Til vormt samen met Davy Klaassen een duo als aanvallende middenvelders.

In de aanval kiest Van Gaal naar verluidt voor Cody Gakpo en Steven Berghuis op de vleugels, terwijl Memphis Depay de spitspositie mag invullen. Het betekent dat Luuk de Jong, Wout Weghorst en Noa Lang voorlopig op de reservebank mogen plaatsnemen.

Vermoedelijke opstelling: Bijlow; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Blind; Til, De Jong, Klaassen; Berghuis, Depay, GakpoLaat een reactie achter

Your email address will not be published.