Voetbal4u.com

Engeland ‘Management Donny van de Beek zoekt naar nieuwe club’

Het management van Donny van de Beek is de zoektocht gestart naar een nieuwe club. De middenvelder is bij Manchester United al heel lang een reservespeler en de voormalig Ajax-ster is dat helemaal zat. Zijn zaakwaarnemer Guido Albers zou contact hebben gelegd met meerdere clubs.

Van de Beek kon Manchester United in de zomer al verlaten voor Everton en clubs uit andere competities, maar de clubleiding weigerde mee te werken. Het uitspreken van vertrouwen bleek in de praktijk echter niets waard. Onlangs toonde de oud-Ajacied al zijn ongenoegen door met kauwgum te gooien.

De Corriere dello Sport heeft vernomen dat kamp-Van de Beek al de opties aan het bestuderen is. Everton liet al weten dat het een nieuwe poging ambieert, waar ook Juventus geïnteresseerd zou zijn. Donderdagavond werd ook Newcastle United voorzichtig geopperd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.