Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Onana dreigt Ajax en Inter teleur te stellen en te kiezen voor deze club’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

De soap rondom Ajax-doelman Andre Onana blijkt maar door te gaan. Nu dreigt hij namelijk niet te kiezen voor Ajax of Inter Milan maar dreigt hij te verkassen naar FC Barcelona.

Onana hield Ajax lange tijd aan het lijntje, maar onlangs onthulde transferexpert Fabrizio Romano dat er een voorcontract met Inter is getekend. Daarmee leek zijn toekomst bekend. Volgens de laatste berichten uit Italië en Spanje dreigt de Kameroener echter óók de club uit Milaan ernstig teleur te stellen.

Verschillende bronnen hebben vernomen dat Onana een transfer naar Barcelona ziet zitten. De Kameroener speelde voor zijn Ajax-periode al in Catalonië en zou dromen van een hereniging. Mocht Barcelona tijdig met een goed voorstel komen, dan dreigt hij het voorlopige akkoord met Inter weer in te trekken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *