Voetbal4u.com

Engeland ‘Frenkie de Jong in de zomer van 2022 naar Liverpool’

Het zou zomaar kunnen dat Frenkie de Jong volgende zomer naar Liverpool vertrekt. Hier maakt het medium Diario Gol melding van. Hij maakte in 2019 zijn droomtransfer naar FC Barcelona.

De oud-Ajacied veroverde meteen een basisplaats, maar mede door de penibele situatie bij de Catalaanse topclub is het nog geen perfect huwelijk. Hoewel Barça de wederopbouw bij voorkeur mét de middenvelder wil beleven, is het gezien de financiële positie niet onvoorstelbaar dat een goed bod geaccepteerd zal worden.

Liverpool zou serieus overwegen om een ultieme poging te wagen om De Jong op te halen. Manager Jürgen Klopp is groot fan van de international, die wat hem betreft de favoriete aankoop is. Daar zal wel een megabedrag tegenover staan, maar ‘The Reds’ zouden ver willen gaan.

Naar verluidt staat De Jong niet onwelwillend tegenover een transfer. De Barcelona-droom zou minder florissant zijn dan hij zich had voorgesteld, hoewel hij dat zelf nooit als zodanig uitsprak.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.