Voetbal4u.com

Italië ‘Mohamed Ihattaren lijkt klaar voor debuut in de Serie A’

Mohamed Ihattaren lijkt snel zijn debuut te gaan maken in de Italiaanse Serie A. Hij werd deze zomer door Juventus overgenomen van PSV en direct doorverhuurd aan Sampdoria.

Hij kwam bij Sampdoria binnen met fysieke klachten. Naar verluidt speelde zijn hamstring op, waardoor hij niet aan kon sluiten bij de groep. Hij heeft een individueel programma afgewerkt en is inmiddels aangesloten bij de groepstraining, zo meldt het Eindhovens Dagblad. Ihattaren speelde zijn laatste wedstrijd ongeveer zes maanden geleden, toen hij als invaller binnen de lijnen kwam tegen FC Groningen.

Ihattaren, die in Eindhoven een zeer moeizame relatie kende met trainer Roger Schmidt, kan op zijn vroegst volgende week zondag zijn debuut gaan maken voor Sampdoria. Zijn ploeg neemt het dan op tegen Cagliari. De wedstrijd start om 12.30 uur. Bij Cagliari komt hij een voormalig PSV-ploeggenoot tegen: Gastón Pereiro.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.