Voetbal4u.com

Eredivisie Voetbal International deelt vier onvoldoendes uit na Oranje-interland

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

Oranje boekte gisteren een nipte 0-1 overwinning op het nietige Letland. Het gaat natuurlijk om de punten maar het spel van Nederland kon weinige maar bekoren. Voetbal International noteerde dan ook vier onvoldoendes.

Vier Oranje-internationals kregen een vijf voor hun optreden in en tegen Letland. Het gaat om Denzel Dumfries, Frenkie de Jong, Guus Til en Steven Berghuis. Memphis Depay scoorde met een 5,5 maar net iets beter, maar dat levert hem dus wel een voldoende op.

Drie basisspelers (Virgil van Dijk, Daley Blind en Cody Gakpo) kunnen op een zes rekenen. Stefan de Vrij noteerde een 6,5 voor zijn optreden. De Internazionale-verdediger is daarmee na Bijlow en Klaassen de beste man aan Nederlandse zijde.

Invallers Ryan Gravenberch en Noa Lang krijgen eveneens een 6. Wout Weghorst speelde te weinig minuten voor een cijfer.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *