Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Aanvaller Ricardo Pepi aast op transfer naar Ajax’

Ajax maakt een goede kans op de talentvolle aanvaller Ricardo Pepi. De speler van FC Dallas heeft aangegeven een overstap wel te zien zitten maar er zijn meer clubs in hem geinteresseerd.

TUDN informeerde bij Pepi of hij een Europees avontuur al ziet zitten. “Ik zou het geweldig vinden. Het zou goed zijn voor mij en mijn familie wanneer ik in Europa ga spelen”, zo stelt de aanvaller. “De tijd is er rijp voor, maar eerst moeten we nog zes of zeven wedstrijden met FC Dallas spelen. Als de mogelijkheid voorbij komt om in Europa te spelen, dan is dat een geweldige mogelijkheid.”

De interesse van Ajax komt ter sprake. Pepi ziet dit wel zitten. “Ja, de Eredivisie is een competitie waar veel jonge spelers een kans krijgen. Ik ben natuurlijk een jonge speler die in het voetbal moet groeien. Natuurlijk is het mijn droom om ooit voor Real Madrid, Chelsea of een andere topclub te spelen, maar de Eredivisie is een competitie met veel potentie waar jonge spelers veel kunnen leren.”

Pepi benadrukt wel dat er veel interesse is. Menig grootmacht in Europa heeft de aanvaller nu al in het vizier, waaronder Bayern München en enkele Italiaanse topclubs. Volgens transferexpert Fabrizio Romano heeft Ajax al maandenlange interesse, maar is er nog geen officieel bod uitgebracht.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.