Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Atletico Madrid wilde Lionel Messi deze zomer halen’

Als het aan Atletico Madrid had gelegen dan had Lionel Messi nu voor de club gespeeld. Trainer Diego Simeone wilde hem dolgraag binnenhalen met hulp van zijn vriend Luis Suarez.

Simeone bevestigt aan Diario Olé dat hij in de zomer een voorzichtige poging heeft gedaan om Messi naar Madrid te halen. “Toen het losging in Barcelona, heb ik Luis (Suárez, red.) gebeld. Met alle respect, natuurlijk heb ik Leo niet zelf gebeld. Maar ik heb Luis wel gevraagd om Messi te bellen. Hoe gaat het met hem? Zou hij er oren naar hebben? Is er een minimale kans?”, deelt hij de vragen.

Uiteindelijk had Simeone niet langer dan een paar uur goede hoop op de sensationele komst van Messi: meteen nadat Barça bevestigde dat de Argentijnse superster geen nieuw contract zou krijgen, sloeg Paris Saint-Germain toe. “Die waren geobsedeerd door Messi”, aldus Simeone, die vorig jaar Suárez wel wist te bewegen tot een overstap van Barça naar Atlético, de regerend kampioen van Spanje.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.