Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dusan Tadic in 2022 naar Atletico Madrid’

Het zou zomaar kunnen dat Dusan Tadic bezig is aan zijn laatste seizoen bij Ajax. Volgens het medium Don Balon lonkt namelijk een overstap naar de Spaanse grootmacht Atletico Madrid.

Atlético kampt met grote vraagtekens in de voorhoede. Luis Suárez is onomstreden, maar Antoine Griezmann imponeert niet sinds zijn terugkeer en de toekomst van João Félix is zeer onzeker. Om die reden zou de Spaanse kampioen zich willen versterken met een nieuw gezicht. Coach Diego Simeone kiest graag voor routine en ziet in Tadic een welkome versterking.

De Madrilenen hopen Tadic in januari binnen te halen, maar de kans is klein dat Ajax en de aanvoerder meewerken. Om die reden is ook een zomertransfer bespreekbaar voor Atlético. De Amsterdammers zouden daar een vraagprijs van zeker twintig miljoen euro tegenover stellen en ondanks zijn leeftijd overweegt Atlético serieus om door te pakken.

Het is niet bekend of Tadic in 2022 alsnog meewerkt aan een transfer. Zijn standpunt was vooralsnog telkens dat hij wil afsluiten bij Ajax, maar in Amsterdamse kringen circuleerde eerder het verhaal dat een transfer na dit seizoen wel degelijk bespreekbaar is.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.