Voetbal4u.com

‘Feyenoord gaat in de winter nieuwe poging wagen voor Amad Diallo’

Monument Valley BIZAR! 50X JE INZET TERUG ALS ORANJE ZONDAG WINT VAN POLEN!

Feyenoord gaat in de winter opnieuw de mogelijkheden bekijken om Amad Diallo van Manchester United te huren. Ze wilde dat afgelopen zomer al, maar een deal ketste af omdat Diallo op het laatste moment geblesseerd raakte.

En dus besloot Feyenoord voor Reiss Nelson van Arsenal te gaan. Volgens Feyenoord Transfermarkt zijn de Rotterdammers Diallo nog niet vergeten en wordt er naar de mogelijkheid gekeken om hem ‘voor een langere periode’ te huren. Dat betekent dus langer dan een half jaar. Feyenoord is wel afhankelijk van overwintering in de Conference League.

Diallo (19) werd in januari door Manchester United voor ruim twintig miljoen euro gekocht van Atalanta Bergamo. Hij wacht in Engeland nog op zijn Premier League-debuut, mede omdat hij geblesseerd raakte.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *