Voetbal4u.com

Engeland ‘Roman Abramovich wil Hazard terug naar Chelsea halen’

In 2019 verkocht Chelsea voor een slordige 100 miljoen euro Eden Hazard aan Real Madrid. Maar bij de club heeft de Belg maar weinig succes gekend.

Hazard kwam sinds zijn komst bij De Koninklijke nog maar in 51 officiële duels in actie en scoorde daarin vijf doelpunten. Met de grootse plannen van Real Madrid op de zomerse transfermarkt, waarin onder andere Kylian Mbappé en Erling Haaland als targets worden genoemd, lijkt het erop dat Hazard één van de spelers is die Madrid mogen verlaten.

En dat zou bij Chelsea-eigenaar Roman Abramovich als muziek in de oren hebben geklonken. El Nacional meldt namelijk dat de steenrijke Rus ‘steeds meer vertrouwen krijgt’ in een terugkeer van de voormalig publiekslieveling op Stamford Bridge. Het vertrouwen van Abramovich lijkt ook gevoed door de financiële situatie van Real Madrid, dat écht spelers zal moeten verkopen alvorens het grote sterren kan binnenhalen.

Of Hazard zelf ook open staat voor een terugkeer in de Premier League, wordt door het medium – dat aan het gerucht een heel klein artikel wijdt -niet genoemd. Chelsea nam Hazard in 2012 over van het Franse Lille en veroverde met de Belg onder andere de Premier League, FA Cup en Europa League.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.