Voetbal4u.com

Italië ‘Donny van de Beek in gesprek met Juventus’

Donny van de Beek mag zich in de belangstelling heugen van Juventus. Volgens La Stampa heeft zaakwaarnemer Guido Albers gesproken met de Italiaanse grootmacht.

Onderwerp van gesprek: een mogelijke transfer in januari. Van de Beek komt na een frustrerend debuutseizoen nog steeds niet aan de bak bij Manchester United, waardoor alles wijst op een breuk in de winterse transferperiode. Juventus zou uitkomst kunnen bieden.

De interesse uit Italië is niet compleet nieuw. Als speler van Ajax werd Van de Beek ook aan Juventus gelinkt, terwijl Internazionale eveneens in de markt zou zijn. Volgens La Stampa heeft Juve-bestuurder Federico Cherubini ‘contact gemaakt’ met Albers, de agent van Van de Beek. Op tafel ligt een huurperiode met optie of verplichting tot koop.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.