Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Barcelona wil Andre Onana en Noussair Mazraoui halen’

FC Barcelona wil bij Ajax toeslaan voor Andre Onana en Noussair Mazraoui. Het medium El Mundo Deportivo maakt melding van de interesse.De doelman uit Kameroen weigert te verlengen bij Ajax en is serieus in beeld bij Barcelona, waar hij tussen 2010 en 2015 al in de jeugdopleiding keepte.

Ook Noussair Mazraoui wordt genoemd. De 23-jarige rechtsback is het seizoen overtuigend begonnen bij Ajax, maar heeft nog altijd niet bijgetekend. Sinds kort wordt Mazraoui begeleid door zaakwaarnemer Mino Raiola.

Andere namen op de Barça-lijst zijn die van Franck Kessié en Alessio Romagnoli, (AC Milan), Chelsea-verdediger César Azpilicueta, Antonio Rüdiger en Andreas Christensen, Corentin Tolisso (Bayern München), Ivan Perisic en Marcelo Brozovic (beiden Internazionale), Isco (Real Madrid), Dennis Zakaria (Borussia Mönchengladbach) en Paulo Dybala (Juventus). Ook Kylian Mbappé staat logischerwijs op de lijst, maar hij lijkt voor Real Madrid te kiezen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.