Voetbal4u.com

Duitsland ‘Robert Lewandowski overweegt transfer naar Premier League’

Het zou goed kunnen dat Robert Lewandowski bezig is aan zijn laatste seizoen als speler van Bayern Munchen. Dat zegt zijn zaakwaarnemer Pini Zahavi tegenover het medium BILD.

De 33-jarige aanvaller kijkt merkbaar realistisch naar de toekomst. Hoewel Erling Haaland in de belangstelling staat van veel buitenlandse topclubs, hangt Bayern München ook nog altijd boven de markt als mogelijke nieuwe bestemming van de Noorse aanvaller. Het zou flinke consequenties hebben voor Lewandowski.

Het is daarom mogelijk dat Lewandowski na het huidige seizoen richting de Premier League vertrekt. De aanvaller zou onder meer naar Manchester City kunnen verkassen. Hij zou daar zijn voormalig trainer Pep Guardiola tegenkomen, met wie hij in Duitsland een uitstekende band had.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.