Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax is echt groot in de wereld, die trainer begon bijna te kwijlen’

Peter Bosz is momenteel de trainer van het Franse Olympique Lyon maar in het verleden was hij werkzaam bij Ajax. Iets waar hij nog vaak over wordt aangesproken.

“In de zomer speelden we met Lyon tegen Sporting Portugal. Die trainer begon bijna te kwijlen toen hij het over Ajax had”, stelt Bosz in De Telegraaf. “We troffen ook Villarreal. Hun coach, Unai Emery, dacht volgens mij dat ik Erik ten Hag was. Hij begon namelijk over die laatste minuut tegen Tottenham Hotspur. Toen heb ik maar gezegd dat ik die trainer was die de Europa League-finale haalde, enkele jaren ervoor…”

Bosz vertrok al na één seizoen bij Ajax, onder meer doordat het niet boterde met Dennis Bergkamp in zijn technische staf. Dat ziet hij niet als een smetje. “Zo sta ik helemaal niet in het leven. Ik probeer altijd te leren en ga dan weer door. Maar geloof me, Ajax is echt groot in de wereld. Als je hoort hoe al die mensen praten over de club, zegt dat genoeg.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.