Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt mogelijk langer uit de running met blessure’

Er is een grote kans dat Matthijs de Ligt langer uit de running is dan verwacht. Hij heeft namelijk hardnekkige hamstringklachten. Italiaanse media wisten te onthullen dat het om een lichte blessure gaat, maar Sky Sport Italia schrijft dat hij mogelijk meer duels mist.

Zowel tegen Zenit Sint-Petersburg (Champions League) als Internazionale (Serie A) dreigt hij te ontbreken.

Voor De Ligt komt de blessure totaal niet gelegen. De Oranje-international is niet langer zeker van een basisplaats in Turijn, waardoor hij ook in het Nederlands elftal op een zijspoor raakte. Wel lonkt er perspectief nu bondscoach Louis van Gaal bij WK-plaatsing aan de slag wil met een 5-3-2 systeem.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.