Voetbal4u.com

Eredivisie Ralf Seuntjes door het stof: ‘No hard feelings, we volgen elkaar ook op Instagram’

Ralf Seuntjes heeft zijn excuses aangeboden aan scheidsrechter Bas Nijhuis. De spits van NAC Breda was gisteren zeer vinnig nadat zijn doelpunt werd afgekeurd.

“Dit is een schandalige beslissing. Hij laat alles doorgaan, ik zit onder de krassen en daar fluit hij dan niet voor”, foeterde de NAC-aanvaller bij ESPN. “Het is één grote teringzooi, een vieze streek.”

“Hier een bericht van mij”, reageert Seuntjens een dag later via de officiële kanalen van NAC. “Gisteren heb ik in de emotie dingen geroepen die ik niet had moeten zeggen. Nog steeds vind ik het wel een zuiver doelpunt, maar daar gaan we het niet over eens worden. Mijn excuses voor mijn taalgebruik.”

Seuntjens vervolgt: “Ik hoop dat we er nu gewoon lekker een streep onder kunnen zetten en in het vervolg schudden we elkaar weer de hand. We volgen elkaar ook op Instagram, dus no hard feelings vanuit mijn kant. We zien elkaar, groetjes.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.