Voetbal4u.com

Eredivisie Ricardo van Rhijn duikt op in de Tweede Bundesliga

Ricardo van Rhijn heeft een nieuwe club te pakken. Hij heeft namelijk een contract getekend tot aan het einde van het seizoen bij Karslruher SC. Die club komt uit in de Tweede Bundesliga.

Van Rhijn speelde vorig seizoen voor het gedegradeerde FC Emmen. Daar werd zijn contract niet verlengd, waardoor de oud-verdediger van onder meer Ajax, AZ en sc Heerenveen zonder club zat. In totaal was Van Rhijn drie maanden werkloos.

Nu gaat de achtvoudig Oranje-international dus spelen voor Karslruher. In het westen van Duitsland is Van Rhijn de vervanger van Sebastian Jung, die langdurig uit de roulatie is met een kruisbandblessure. “Ik ben erg blij om een ​​vast onderdeel van dit team te zijn”, reageert Van Rhijn tegenover de clubkanalen van Karslruher op zijn stap. “Ik zal er alles aan gaan doen om het team te kunnen ondersteunen.”

Karslruher bezet momenteel de zevende plek in de Tweede Bundesliga. Plek één en twee geven recht op directe promotie naar de Bundesliga, terwijl de nummer drie play-offs moet spelen. Het gat met Schalke, dat derde staat, bedraagt drie punten voor Karslruher.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.