Voetbal4u.com

Eredivisie Steven Berghuis: ‘We brachten Dortmund een beetje in hun zwakte’

Steven Berghuis was gisteren één van de uitblinkers bij Ajax dat Borussia Dortmund met 4-0 aan de kan zette. Hij genoot intens van de CL-wedstrijd.

“Het publiek gaat tevreden naar huis denk ik”, lacht Berghuis voor de camera van RTL7. “In de eerste helft waren wij heel goed aan de bal. We creëren zoveel kansen, met dominerend spel. En we verloren niet snel de bal. Als je dat doet breng je Dortmund in hun kracht, maar als je dat niet doet breng je ze een beetje in hun zwakte.”

Berghuis had voor rust een passzuiverheid van honderd procent. “Natuurlijk is het lekker als je kan leveren op dit podium en op dit soort avonden. Ik voelde zelf ook wel dat ik er lekker in zat en daardoor deel kon uitmaken van deze mooie overwinning.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.