Voetbal4u.com

Eredivisie Alireza Jahanbakhsh genoot van een volle Kuip

Feyenoord wist gisteren een knappe 3-1 winstpartij neer te zetten tegen Union Berlin en aanvaller Alireza Jahanbakhsh was trefzeker. In zijn eerste maanden in het shirt van de Rotterdammers maakt hij tot nu toe een wisselende indruk.

Die hoofdrol doet de Iraniër goed. “We zijn gewoon blij om die wedstrijd te winnen. Die avondwedstrijden zijn gewoon goed voor ons, na Slavia ook nu”, zei Jahanbakhsh bij ESPN. “We wisten van tevoren dat dit een lastige wedstrijd voor ons zou gaan worden. We hadden onszelf heel goed gefocust voor de wedstrijd, we hebben heel veel kansen gecreëerd, hadden met wat geluk nog meer gescoord. Dat gebeurt niet, maar we creëerden gewoon genoeg om hier drie punten te pakken.”

Volgens de buitenspeler hielp de sfeer in De Kuip mee. “Avondwedstrijden zijn gewoon anders dan middagwedstrijden, ook in de Eredivisie. Dat voel ik ook als ik eerlijk ben: voor mij is het gewoon lekker om avondwedstrijden te spelen.”

Verder was Jahanbakhsh blij met zijn doelpunt. “De laatste paar wedstrijden was ik wat ongelukkig met de kansen. Ik probeerde gewoon belangrijk te zijn, maar het lukte niet. Vanavond was ik daar gewoon klaar mee. Ik was er blij mee om belangrijk te zijn en te scoren. Ik probeer meer doelpunten te maken en assists te geven; daarvoor ben ik hier gekomen, weet je.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.