Voetbal4u.com

Eredivisie Erik ten Hag over PSV-kraker: ‘Zondag is het payback-time’

Erik ten Hag kijkt uit naar de kraker met PSV van morgenmiddag. De Amsterdammers hebben namelijk wat goed te maken tegen de Eindhovenaren. In de strijd om de Johan Cruijff Schaal verloren ze namelijk met 0-4.

“Dit is een grote wedstrijd. Een finale. De spelers weten dat ook. Dan staat de boel op scherp”, vertelt Ten Hag op de persconferentie. Hij weet wel wat er beter moet ten opzichte van de krachtmeting met PSV eerder dit seizoen. “We verloren de bal te snel, nadat we hem na goed druk zetten gewonnen hadden.”

Ten Hag bestrijdt echter dat Ajax het vaak lastig heeft met de Eindhovenaren. “In de beker speelden we vorig seizoen geweldig tegen ze. Het ligt vooral veel aan ons, maar PSV heeft ook gewoon een goed elftal. De manier waarop wij voetballen komt hen wel goed uit denk ik, maar wij zullen dat niet veranderen.”

De oefenmeester erkent dat Ajax uit is op revanche. “Het kan een fantastische week worden. Het is aan ons om het goed af te sluiten. Wij willen niet verliezen, daar hebben we een hekel aan. Zondag is het payback-time.”
Lees meerLaat een reactie achter

Your email address will not be published.