Voetbal4u.com

Hoofdnieuws ‘Matthijs de Ligt wil nog steeds weg bij Juventus’

Matthijs de Ligt zou wel oren hebben in een vertrek bij Juventus. De prestaties van De Oude Dame zijn namelijk niet goed sinds vorig seizoen. En dit zou tot onvrede hebben gezorgd bij de Nederlandse mandekker.

Zijn zaakwaarnemer Mino Raiola liet al weten dat een transfer een mogelijkheid zou zijn zo lang de prestaties van Juventus niet verbeteren. Na een stroeve start staat Juventus inmiddels zevende in de Serie A. De afgelopen vijf wedstrijden won het vier duels en speelde het één gelijk.

De belangrijkste indicatie voor een De Ligt-transfer zal het wel of niet halen van de Champions League zijn. Mocht Juventus er niet in slagen het Miljardenbal te halen, dan is de kans groter dat hij een transferverzoek indient dan wanneer Juve ‘gewoon’ bij de eerste vier in de Serie A eindigt.

Volgens Engelse media staat De Ligt nog steeds in de nadrukkelijke belangstelling van Manchester City en Chelsea, terwijl hij in het verleden ook al gekoppeld werd aan FC Barcelona en Real Madrid. Opties genoeg voor de verdediger, die met oog op het WK 2022 in ieder geval aan spelen wil toekomen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.