Voetbal4u.com

Eredivisie VIDEO: Samenvatting Ajax – PSV (5-0)

Ajax heeft zondagmiddag goede zaken gedaan in de strijd om het kampioenschap. Ze maakte namelijk gehakt van de directe concurrent PSV. In de Johan Cruijff ArenA werd het maar liefst 5-0.

PSV kwam nog goed uit de startblokken en vuurde een aantal schoten af op Ajax-doelman Pasveer. Maar toch waren het de Amsterdammers die uiteindelijk tot scoren kwamen. Steven Berghuis schoot een bal fraai binnen. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft was het Sebastien Haller die voor de 2-0 zorgde. De Braziliaanse flitser Antony maakte de 3-0. Invaller Davy Klaassen was verantwoordelijk voor de 4-0 en Dusan Tadic zorgde voor het sluitstuk door de 5-0 achter doelman Joel Drommel te schieten. Kijk hieronder naar een samenvatting…Laat een reactie achter

Your email address will not be published.