Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Dusan Tadic lijkt ook de komende jaren bij Ajax te blijven’

Ajax won gisteren met 5-0 van PSV en Dusan Tadic was één van de uitblinkers. Hij maakte een goal en gaf twee assists. De aanvoerder leek na de wedstrijd te suggereren dat hij ook de komende jaren in de Johan Cruijff ArenA actief is.

De Telegraaf herhaalde deze week dat Tadic nog een laatste transferwens heeft. Na zijn honderdste Eredivisie-goal sprak de 32-jarige aanvaller zich uit, maar zeker niet in die richting. “Mijn doel is dat Ajax pak schaal every year”, zo herhaalde hij op karakteristieke wijze tegenover ESPN. “Wij moeten dit jaar weer de schaal pakken. Dat is onze verplichting.”

“Het is nooit makkelijk. PSV, Feyenoord en andere teams zijn goede tegenstanders”, aldus Tadic. “Je moet altijd scherp zijn en honderd procent geven. Deze club vraagt altijd meer en meer. Men is nooit tevreden. Dat is het mooie aan deze club. We zijn blij, maar we zijn hongerig en willen altijd meer.”

Afgelopen zomer werd Tadic gelinkt aan een overstap naar AC Milan. De aanvoerder besloot op dat moment echter om zijn contract open te breken in Amsterdam. Ook getuige zijn hernieuwde uitspraken lijkt hij voornemens om zijn carrière af te sluiten bij Ajax.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.