Voetbal4u.com

Champions League Dortmund ziet na Haaland nog een sterkhouder wegvallen voor Ajax

In navolging van Erling Haaland zal ook Emre Can niet inzetbaar zijn voor Borussia Dortmund als ze volgende week Ajax treffen in de Champions League. Vanwege een spierblessure ligt hij er weken uit.

De trainer van Dortmund had vrijdag richting de wedstrijd tegen FC Köln wel goed nieuws te melden over Donyell Malen en Youssoufa Moukoko. De aanvallers lijken fit genoeg om komend weekend in actie te kunnen komen. Malen ontbrak midweeks in het bekerduel met FC Ingolstadt 04 vanwege een maag-darminfectie.

Dortmund wil zich volgende week voor eigen publiek revancheren voor de 4-0 nederlaag in de Johan Cruijff ArenA. De Duitse grootmacht werd in de Nederlandse hoofdstad van het kastje naar de muur gespeeld en mocht van geluk spreken dat het niet met een nog grotere nederlaag huiswaarts werd gestuurd.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.