Voetbal4u.com

‘Donny van de Beek is al in gesprek met andere club’

Monument Valley VOETBALWEDDEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! WAT EEN KANS!

Donny van de Beek veranderde onlangs van zaakwaarnemer en de verwachting is dat de middenvelder van Manchester United snel een transfer zal gaan maken. Bij Manchester United komt hij er niet aan te pas en de Daily Mail verwacht een uitleenbeurt.

In de winterstop vertrekt hij vermoedelijk bij de Red Devils, maar het is wel de verwachting dat hij in de Premier League actief blijft. In de afgelopen weken zou Van de Beek namelijk onderhandeld hebben met Everton en Wolverhampton Wanderers.

De Toffees waren in de voorbije zomer al in beeld, maar toen wilde oefenmeester Ole Gunnar Solskjaer de voormalige Ajax-sterkhouder niet laten gaan. Hij beloofde Van de Beek speeltijd, maar de 24-jarige voetballer houdt nog altijd de bank warm op Old Trafford. Bovendien valt hij welhaast nooit meer in…

Director of Football Marcel Brands van Everton zou nu dus opnieuw een poging wagen om zijn doelwit vast te leggen, maar krijgt naar verluidt concurrentie van Wolverhampton Wanderers. Van de Beek kan dus kiezen tussen Goodison Park en het Molineux Stadium.

Monument Valley NIEUW SEIZOEN! STORT €10 EN KRIJG ER €50 BIJ! (ECHT WAAR!)


Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *