Voetbal4u.com

‘Arsenal wil doorpakken en gaat zich melden voor Andre Onana’

Arsenal heeft verregaande interesse in Ajax-doelman Andre Onana. Hier maakt het Engelse medium The Express melding van. The Gunners kochten aan het begin van dit seizoen Aaron Ramsdale voor hun keepersgilde. Volgens de krant is Arsenal-trainer Mikel Arteta desalniettemin op zoek naar een keeper.

Dat heeft te maken met de ontevredenheid rondom Bern Leno. De Duitse doelman kwam voor tientallen miljoenen over van Bayer Leverkusen maar heeft nooit zijn stempel kunnen drukken bij de Londenaren.

Een transfer van Onana in januari zou het vertrek van de Duitse doelman mogelijk moeten maken. Volgens Engelse media hoeft Arsenal ‘slechts’ een miljoen of drie op tafel te leggen om de doelman deze winter los te weken bij Ajax. Eerder was er ook al sprake van nadrukkelijke belangstelling van Italiaans landskampioen Internazionale.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *