Voetbal4u.com

Eredivisie Robert Maaskant: ‘Redelijk makkelijk te besturen’

Robert Maaskant ziet het weklzitten om als directeur aan de slag te gaan bij Feyenoord. De 52-jarige Schiedammer bevestigde zondagochtend in Goedemorgen Eredivisie op ESPN dat hij inderdaad open staat voor de functie.

“Eerder kwam de hypothetische vraag: zijn er nog mensen die bij Feyenoord willen instappen? Dan zeg ik hardgrondig: ja!”, begint Maaskant duidelijk. “Het is een fantastische club met enorme potentie, met enorme toekomstplannen ook. Ik zou daar niet van weglopen. Ik denk dat Robert Eenhoorn en die jongen die bij LA zit (Dennis te Kloese, red.), die wel bij Feyenoord directeur zouden willen worden.

“Ik heb al eerder aangegeven: ik sta open voor een beleidsfunctie in de sport. Omdat ik enorm sportminded ben. En of dat in de voetballerij is of een andere sport, dat maakt me eigenlijk niet eens zoveel uit. Waarom bij Feyenoord? Feyenoord is een relatief kleine organisatie, waar je denk ik goed leiding aan kan geven. Het is wat dat betreft nog wel overzichtelijk”, wat voor gefronste wenkbrauwen bij tafelgenoot Hans Kraay jr. zorgde, die de problemen met de bedreigingen van supporters en het stadiondossier aanhaalde. “De organisatie van Feyenoord, met het personeel dat je hebt en de dingen die er spelen, is redelijk overzichtelijk ja. Dat het ingewikkelde, complexe dossiers zijn is wat anders. Maar het is an sich redelijk makkelijk te besturen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.