Voetbal4u.com

Frankrijk Zlatan streng over Mbappé: ‘Hij doet niet genoeg, ga op vuur lopen’

Kylian Mbappé is één van de grootste talenten in het mondiale voetbal en lijkt de opvolger te worden van Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. Maar Zlatan Ibrahimovic ziet nog genoeg ruimte voor verbetering. Hij is dan ook kritisch op zijn voormalig ploeggenoot.

“Ik hou van Mbappé, maar hij doet niet genoeg. Hij is te comfortabel”, begint Ibrahimovic in gesprek met Téléfoot. De veertigjarige spits van AC Milan voorziet Mbappé van bijzonder advies. “Hij moet op vuur lopen. En als hij op vuur loopt, zal hij nog beter worden.”

“Stel je voor hoe sterk hij kan worden als hij zichzelf pijn gaat doen”, vervolgt Ibrahimovic over Mbappé. “Hij moet de smaak van bloed in zijn mond proeven. En belangrijk: hij moet zich omringen met mensen die zeggen dat hij niet goed genoeg is. Dán word je beter.”

Mbappé scoorde dit seizoen vijf keer in elf wedstrijden voor PSG, dat onbedreigd aan de leiding gaat in de Ligue 1. Ibrahimovic is nog niet echt onder de indruk van het huidige sterrenensemble. “In mijn tijd (2012-2016, red.) waren we een team. Dit is geen team. Misschien later.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.