Voetbal4u.com

Spanje ‘FC Barcelona overweegt om Donny van de Beek binnen te halen’

Donny van de Beek staat in de belangstelling van FC Barcelona. Spaanse media maken hier melding van. Van de Beek komt bij United amper aan spelen toe en dat zorgt voor grote frustraties bij de voormalig Ajacied.

Op de achtergrond is een (tijdelijk) vertrek in de maak. Barcelona geldt als kandidaat om hem komende winter over te nemen, meldt Diario Sport.

Het feit dat Van de Beek zijn zaakwaarnemer Guido Albers heeft ingeruild voor Ali Dursun, de agent van Frenkie de Jong, vergroot volgens Sport de kansen van Barcelona. Het is geen geheim dat Barça al langer gecharmeerd is van de oud-Ajacied. In de zomer zou Van de Beek nog zijn aangeboden in Camp Nou.

Diario Sport schat in dat Van de Beek een versterking zou zijn voor Barcelona, omdat de middenvelders op dit moment amper scoren. De middenvelder van Manchester United zou een ‘type-Wijnaldum’ zijn. Die koos afgelopen zomer niet voor Barça, maar Paris Saint-Germain. Omdat de Catalanen geen geld hebben voor transfers, ligt een huurdeal met United het meest voor de hand.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.