Voetbal4u.com

Italië ‘Matthijs de Ligt en ploeggenoten hard aangepakt’

Matthijs de Ligt slaapt de komende tijd niet in zijn eigen bed. Trainer Allegri heeft namelijk ingegrepen na de twee verliespartijen op een rij. De spelers mogen het trainingscomplex deze week niet verlaten.

De trainer hoopt dat de sfeer binnen de ploeg beter wordt als spelers meer tijd met elkaar doorbrengen. Allegri zou het dan ook niet als een straf zien voor zijn spelers. Wat voor de coach pleit, is dat hij het in het verleden ook al eens succesvol deed. Nadat de ploeg in 2015 verloor van Sassuolo koos de oefenmeester ook voor een trainingskamp, waarna de landstitel alsnog werd gepakt.

Juventus staat momenteel op een teleurstellende negende plek in de competitie met vijftien punten uit elf wedstrijden. Het gat met koplopers Napoli en AC Milan is al opgelopen tot zestien verliespunten. Een ongekend hoog aantal, aangezien het seizoen nog maar net op een kwart is. Aan de andere kant betekent dat ook dat er nog genoeg tijd is om te beginnen aan een comeback.

Allegri was zaterdag duidelijk na de nederlaag tegen Hellas Verona: “We moeten accepteren dat we nu gewoon een middenmoter zijn. De enige manier om hieruit te komen is vol vastberadenheid aan de slag te gaan en keihard te werken. Bij ons ontbreekt de bereidheid om de strijd aan te gaan”, was de duidelijke conclusie van de trainer in gesprek bij DAZN.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.