Voetbal4u.com

Champions League Van Basten: ‘Ajax nul kans in de CL, het is gewoon knudde’

Ajax wist gisteren met 1-3 te winnen van Borussia Dortmund maar over het spel is analist Marco van Basten verre van tevreden. De voormalig topvoetballer zag dat de Amsterdammers het zeer moeilijk hadden en het goede spel van twee weken geleden geen goed vervolg konden geven.

“Het grote Ajax dat we de afgelopen twee weken hebben gezien, dat valt gelijk weer zo tegen vind ik. Het is gewoon knudde”, zo oordeelde Van Basten in de studio van
Ziggo Sport.

Van Basten zag in het duel weinig goede spelers die hun niveau haalden. Waar Ryan Gravenberch volgens hem weinig goeds liet zien, leverde Lisandro Martínez veel ballen bij de tegenstander in. Daarnaast zou Antony geen goede aanname hebben om direct door te voetballen.

Ook Sébastien Haller moest het ontgelden. “Zijn goal was ook het enige dat hij goed deed hoor, moet ik eerlijk zeggen. Daarvoor was het echt niet zo geweldig, maar als hij zich kan beperken tot dit soort belangrijke momenten, dan doet hij in principe waarvoor hij gehaald is. Dan kun je er verder niet veel van zeggen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.