Voetbal4u.com

‘PSV is een team van Champions League-niveau’

Monument Valley MAAK VAN €1 GEWOON €50 ALS ORANJE MORGEN WINT VAN POLEN!

PSV speelde gisteren met 0-0 gelijk tegen AS Monaco. Na afloop was trainer Niko Kovac onder de indruk van de Eindhovenaren. De oefenmeester van de Franse club heeft veel respect voor de kwaliteiten van de tegenstander.

Voor zijn gevoel heeft hij er daarom alles uitgehaald wat erin zat. “PSV is een goede ploeg met een goede coach. In mijn ogen is het een team van Champions League-niveau. Daarom ben ik blij met het punt”, vertelde Kovac.

Het handjevol toeschouwers dat op de tribune zat, zag allerminst een inspirerende wedstrijd. Beide ploegen creëerden amper kansen, waardoor het bovenal een wedstrijd was die zich rond het middenveld afspeelde. De hoofdtrainer erkende dat dit het geval was, maar benadrukte dat het soms om het resultaat gaat.

“Het was niet de beste wedstrijd van beide kanten, een zeer tactische wedstrijd. Als je niet kunt winnen, moet je proberen niet te verliezen. Ik ben blij met het gelijkspel, we hebben de nul gehouden, zijn nog koploper en we hebben twee wedstrijden om een plaats in de volgende ronde te veroveren.”One Comment

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *