Voetbal4u.com

Eredivisie Andre Onana keert morgen terug in de wedstrijdselectie van Ajax

Ajax speelt morgen in eigen huis tegen Go Ahead Eagles en volgens de NOS keert doelman Andre Onana dan terug in de wedstrijdselectie. De doelman uit Kameroen is sinds 4 november weer speelgerechtigd, nadat een dopingschorsing hem ruim acht maanden aan de kant hield.

Daardoor is Onana weer speelgerechtigd, al lijkt het er volgens het medium niet op dat trainer Erik ten Hag ook daadwerkelijk een beroep op hem gaat doen. De voorkeur zou uit blijven gaan naar de laatste weken overtuigende Remko Pasveer.

De terugkeer van Onana zal niet door iedereen positief worden begroet. Ajax-supporters zijn al lange tijd ontevreden over hoe de doelman zich heeft opgesteld richting de club. Zo wilde Onana zijn aflopende verbintenis niet verlengen en kwam het ook niet van een transfer. Onder andere Arsenal werd genoemd als mogelijk nieuwe bestemming, maar de Londense club gaf de voorkeur aan Aaron Ramsdale, die voor een slordige 25 miljoen pond overkwam van Sheffield United.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.