Voetbal4u.com

Spanje ‘Philippe Coutinho weigerde na rust in te vallen tegen Celta de Vigo’

UNIBET! GEEFT €5.000.000 WEG ALS NEDERLAND HET WK WINT! KLIK HIER!

FC Barcelona verspeelde vanavond een 0-3 voorsprong op Celta de Vigo. In extremis werd het nog 3-3. En naar verluidt weigerde Philippe Coutinho in te vallen. Het Catalaanse Esport3 pakt uit met het nieuws.

Het medium baseert zich op aanwezige journalisten in West-Spanje, die gezien hebben dat Coutinho in de tweede helft niet binnen de lijnen wilde komen. Halverwege de tweede helft kwam de miljoenenaankoop echter wel de dug-out uit om te beginnen aan een warming-up, maar gespeeld heeft hij niet.

Interim-trainer Sergi Barjuán werd op de persconferentie na afloop van de wedstrijd tegen Celta (3-3) gevraagd naar het voorval, maar de Spanjaard wuifde de vraag resoluut weg. “Ik kijk niet naar spelers die bezig zijn aan hun warming-up. Ik focus me op de spelers die op het veld staan”, was het enige wat de Barcelona-trainer erover wilde zeggen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *