Voetbal4u.com

Hoofdnieuws Bondscoach Louis van Gaal heeft drie afmeldingen te pakken

Louis van Gaal heeft drie afmelding binnen gekregen bij Oranje. De website OnsOranje.nl schrijft: “Bondscoach Louis van Gaal kan komend trainingskamp geen beroep doen op Steven Berghuis, Joël Drommel en Jurriën Timber.

PSV-goalie Drommel is ziek, terwijl het Ajax-duo met blessures kampt. Steven Bergwijn (Tottenham Hotspur), Jasper Cillessen (Valencia) en Ajacied Devyne Rensch nemen hun plaats in en melden zich morgen in Zeist.”

Het Nederlands elftal speelt komende zaterdag de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Montenegro. Op dinsdag 16 november wacht het toetje in deze kwalificatiefase, namelijk de thuiswedstrijd tegen concurrent Noorwegen. De winnaar van de groep plaatst zich rechtstreeks voor het WK in Qatar, waar de nummer twee play-offs moet spelen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.